• Wat was het fijn om binnen zo een veilige omgeving stil te staan bij de relatie met mijn moeder. Anita werkt met kleine groepen. Dit geeft ruimte voor je eigen verhaal en zorgt ervoor dat de integratie met anderen snel heel vertrouwd is. Door haar zachtheid maar ook haar daadkracht als dat nodig is, voelde ik een enorme bereidheid me kwetsbaar op te stellen om eerlijk te kijken naar mezelf en mijn verhaal. Dankzij deze workshop kan ik op een gezondere manier kijken naar de relatie met mijn moeder. Dit maakt mij zoveel krachtiger, meer 'kapitein van mijn eigen schip'. Ik voel zoveel meer levensvreugde!

  Vrouw, 49 jaar
 • Workshop “VROUW&KRACHT”. Wow, ik voel me letterlijk bevrijd van een last en voel de zon nu achter me en door me heen schijnen. Ik ben letterlijk opgelucht. De zwaarte die er blijkbaar bleek te zitten is foetsie.

  Ik zou deze workshop aanraden voor vrouwen die een moeizame relatie met hun moeder/dochter hebben omdat het in twee dagen zoveel inzicht kan geven in oud zeer opruimen. Doordat ik met deze workshop last heb kunnen terugplaatsen waar die hoort, scheelt het een hoop sessies in therapie. Supereffectief dus!

  Vrouw, 44 jaar
 • Door in de workshop “VROUW&KRACHT” met de andere vrouwen te kunnen delen, de onderlinge verbondenheid, het intensieve contact en de oefeningen gedurende twee volle dagen, ben ik heel intensief met mijn moeder bezig geweest. Het weekend was een fijne ervaring voor mij.

  Vrouw, 58 jaar
 • De workshop "VROUW&KRACHT" is voor alle dochters aan te bevelen. De workshop geeft inzicht in je eigen draagkracht. Het laat zien hoe sterk je bent.

  Vrouw, 51 jaar
 • Ook een goede band tussen moeder en dochter verdient de aandacht die deze workshop het geeft.

  vrouw, 36 jaar
 • Heerlijk om een weekend op zoek naar jezelf te gaan en uiteindelijk voelen dat je weer sterker in het leven kunt staan.

  Vrouw, 53 jaar