• Wat was het fijn om binnen zo een veilige omgeving stil te staan bij de relatie met mijn moeder. Anita werkt met kleine groepen. Dit geeft ruimte voor je eigen verhaal en zorgt ervoor dat de integratie met anderen snel heel vertrouwd is. Door haar zachtheid maar ook haar daadkracht als dat nodig is, voelde ik een enorme bereidheid me kwetsbaar op te stellen om eerlijk te kijken naar mezelf en mijn verhaal. Dankzij deze workshop kan ik op een gezondere manier kijken naar de relatie met mijn moeder. Dit maakt mij zoveel krachtiger, meer 'kapitein van mijn eigen schip'. Ik voel zoveel meer levensvreugde!

  Vrouw, 49 jaar
 • Workshop “VROUW&KRACHT”. Wow, ik voel me letterlijk bevrijd van een last en voel de zon nu achter me en door me heen schijnen. Ik ben letterlijk opgelucht. De zwaarte die er blijkbaar bleek te zitten is foetsie.

  Ik zou deze workshop aanraden voor vrouwen die een moeizame relatie met hun moeder/dochter hebben omdat het in twee dagen zoveel inzicht kan geven in oud zeer opruimen. Doordat ik met deze workshop last heb kunnen terugplaatsen waar die hoort, scheelt het een hoop sessies in therapie. Supereffectief dus!

  Vrouw, 44 jaar
 • Door in de workshop “VROUW&KRACHT” met de andere vrouwen te kunnen delen, de onderlinge verbondenheid, het intensieve contact en de oefeningen gedurende twee volle dagen, ben ik heel intensief met mijn moeder bezig geweest. Het weekend was een fijne ervaring voor mij.

  Vrouw, 58 jaar
 • De workshop "VROUW&KRACHT" is voor alle dochters aan te bevelen. De workshop geeft inzicht in je eigen draagkracht. Het laat zien hoe sterk je bent.

  Vrouw, 51 jaar
 • Ook een goede band tussen moeder en dochter verdient de aandacht die deze workshop het geeft.

  vrouw, 36 jaar
 • Heerlijk om een weekend op zoek naar jezelf te gaan en uiteindelijk voelen dat je weer sterker in het leven kunt staan.

  Vrouw, 53 jaar
 • Ik kwam bij Anita terecht omdat ik merkte dat mijn verantwoordelijkheidsgevoel te groot was en het mij niet goed lukte om op een goede manier mijn grenzen aan te geven. Ik ben niet zo goed in 'nee' zeggen of aanvoelen wanneer mijn emmer vol is. Altijd bezig met 'hoe ziet de ander mij', heel erg mijn best doen, hard werken en de lat hoog leggen. Sterk het gevoel dat ik het alleen moest doen, geen hulp vragen. Bij Anita vond ik een warm hart, een open mind en een luisterend oor. En meer dan dat. Ze gaf me de inzichten in waar het vandaan komt en de handvatten om hier mee om te gaan. Ik ben nu beter in staat om bij mezelf te blijven en mijn eigen keuzes te maken, zonder dat ik me overdreven verantwoordelijk voel voor mijn omgeving. En dat geeft rust, ruimte en energie. Dank je wel Anita!

  Meike Breedveld
 • Deze prachtige workshop heeft mij heel erg geholpen weer mijn eigen vrouwen-kracht terug te vinden. Ik merk dat ik weer meer vertrouwen in mijzelf kan hebben en dat ik allerlei zaken weer beter aankan. De rol van mijn moeder, het inzicht wat het betekent in mijn leven, is door dit weekend veel duidelijker/zichtbaar geworden. Dit is niet alleen heel verhelderend voor mijzelf maar ook in mijn rol naar mijn dochter toe. Anita heeft deze workshop zeer professioneel gegeven. Ook mede door de drie andere deelneemsters werd het daarom een zeer waardevol weekend. Het heeft mij enorm veel energie opgeleverd.

  Agnes, 62 jaar